3 Cadeautips over beleggen

3 Cadeautips voor mensen die van beleggen houden

Het is weer zover! De feestdagen komen eraan. En door alle supply chain problemen, kun je er dit jaar maar beter iets vroeger bij zijn dan normaal. Welk cadeau ga jij je vrienden en/of familie geven? Iets dat te maken heeft met beleggen natuurlijk! Want iedereen kan beleggen, of dat nou uitsluitend in ETF’s is of juist in zoiets als aandelen of zelfs crypto’s.

Nothing is more valuable than the gift of knowledge. Sommigen houden ervan en anderen vinden het vreselijk. Een boek….. Ik houd er in ieder geval van! Gelukkig zijn er ook boeken over beleggen die lekker makkelijk weglezen, zonder al te veel technische kennis. Denk dan bijvoorbeeld aan het boek ‘Blondjes beleggen beter’ van Janneke Willemse. Ik heb het boek zelf gelezen en kennis over beleggen is daarvoor niet nodig. Dat maakt dit boek ideaal voor die nieuwsgierige oom die altijd over jouw schouder meekijkt als jij weer naar jouw aandelen op je smartphone zit te kijken.

Interessante boekentips zijn:

Toch liever zelf iets uitzoeken? Check dan deze pagina vol met boeken over beleggen.     

En wil je liever iemand een volle bibliotheek geven? Dan kun je eens kijken naar Storytel. Je kunt hier een abonnement afsluiten of een giftcard kopen.

Geld verdienen terwijl je geld uitgeeft?

Bedrijven verdienen geld aan jou als ze je doorverwijzen en jij vervolgens een product koopt. Jij kan ook profiteren van de opbrengsten van doorverwijzen. Je krijgt dus geld als je iets koopt! Cashbacks zijn dat. Klinkt te mooi om waar te zijn? Lees dan dit artikel! Je kunt je ook direct aanmelden via de onderstaande knop.

Een crypto als cadeau

Op zoek naar een uniek cadeau? Dan kun je iemand natuurlijk ook crypto geven! Je kunt daarbij natuurlijk zelf aan de slag, een paper wallet aanmaken. Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Je kunt iemand ook gewoon een crypto waardebon geven. Het is een makkelijke, laagdrempelige manier om iemand kennis te laten maken met de cryptowereld. En het mooie is, je geeft in euro’s en die persoon kan het zelf omwisselen in een aantal cryptomunten. Het is dus niet zo dat je het risico loopt dat wanneer je crypto koopt en het pas een week later geeft, dat de waarde kleiner is. Altijd safe dus!

Zat je ook aan een cadeaukaart te denken? Maar dan niet met crypto erop? Kijk dan eens op wissel.nl. Daar kun je digitale cadeaubonnen kopen met korting! Je kunt daar overigens ook cadeaubonnen verkopen als je er niks aan hebt.

Bitcoin cadeautip beleggen
Bron: QuoteInspector.com

Heel veel meer cadeaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *