5 CADEAUTIPS VOOR BELEGGEN EN PERSOONLIJKE FINANCIËN

5 cadeautips voor beleggen en persoonlijke Financiën

Whoop whoop! De feestdagen zijn er weer! Dat betekent vaak cadeautjes krijgen en ontvangen. Wacht nog even met het schrijven van je wensenlijstje want ik heb 5 cadeautips voor de feestdagen die te maken hebben met beleggen, besparen en persoonlijke financiën. Dit zijn de 5 cadeautips.

Een cursus krijgen of geven is altijd leuk. Een leven lang leren is mijn motto! Ik koop regelmatig een cursus via Udemy. Het aanbod is erg uitgebreid van je hond trainen tot blockchain begrijpen. Er is ook veel aanbod voor persoonlijke financiën en beleggen en je kan met je Google Play geld betalen. Als je regelmatig enquêtes invult met Google Rewards, bouw je vanzelf Google Play tegoed op. 

Wil je iets specifieker over beleggen? En Nederlandstalig? Kijk dan eens naar de cursus van Ruud en Tim. De cursus is geschikt voor de beginnende belegger (0-12 maanden ervaring). Ik heb zelf de cursus niet gevolgd maar wel positieve geluiden gehoord.

Ik zou zeker geen extreem dure cursus kopen als je beginnend belegger bent. Het meeste leer je toch door het hebben van de juiste mindset.

Boeken

Een goed boek is zijn geld meer dan waard! Hieronder een aantal leuke boeken (en wat het doel is) die ik zelf heb gelezen:

Je kunt deze boeken natuurlijk bestellen via bol.com maar je kunt ook Storytel uitproberen. Ik luister veel boeken via Storytel. Ideaal als je onderweg bent, in bad ligt en tijdens het wandelen, sporten en boodschappen doen! 

Tip: wil je meer weten over bepaalde boeken? Dan kun je deze reviews lezen over Rich Dad Poor Dad en De Intelligente Belegger

Gebruik jij een cashback als je een cadeau koopt op internet?

Bedrijven verdienen geld aan jou als ze je doorverwijzen en jij vervolgens een product koopt. Jij kan ook profiteren van de opbrengsten van doorverwijzen. Je krijgt dus geld als je iets koopt! Cashbacks zijn dat. Klinkt te mooi om waar te zijn? Lees dan dit artikel! Je kunt je ook direct aanmelden via de onderstaande knop.

Cadeau kopen op internet?
Vergeet de cashback niet!

Bedrijven verdienen geld aan jou als ze je doorverwijzen en jij vervolgens een product koopt. Jij kan ook profiteren van de opbrengsten van doorverwijzen. Je krijgt dus geld als je iets koopt! Cashbacks zijn dat. Klinkt te mooi om waar te zijn? Lees dan dit artikel! Je kunt je ook direct aanmelden via de onderstaande knop.

Een beleggingsrekening

Wil je écht een apart cadeau geven? Of misschien aan jezelf of aan je kinderen? Geef ze een beleggingsrekening bij Brand New Day of Robeco. Via deze link krijg je bij Robeco nu namelijk €25,- gratis als je €50,- of meer stort en belegd. Dan heb je mooi al 50% rendement! En het is altijd leuker om meer te ontvangen dan je moet geven. 

Ik gebruik beide fondsbeheerders en ik kan ze allebei aanraden voor de type belegger die graag het werk uit handen geeft maar wel zelf een selectie wilt maken in welke fondsen belegd moet worden. Bij Robeco heb je meer keuze uit verschillende zelf samengestelde fondsen (en daar betaal je iets meer voor) dan bij Brand New Day. Dus voor ieder wat wils!

Kasboekje

De Money Planner van Porterenee of de Purpuz van Clen Verkleij zijn leuke cadeaus als je graag je financiën op orde wilt brengen en doelen wilt stellen. Daarbij is de Money Planner meer gericht op financiën en de Purpuz meer gericht op doelen stellen. Je kunt de Purpuz overigens volledig gratis inzien via deze link. Dit zijn leuke cadeautips om inspiratie te krijgen om je financiën beter op orde te krijgen en doelen te stellen. Dus zeker aan te raden voor de beginner! Ik zet deze cadeautip zelf niet op mijn lijstje. Dat komt omdat ik een saaie peer ben die graag in een excel spreadsheet duik. Gelukkig is niet iedereen zoals ik!

5 CADEAUTIPS VOOR BELEGGEN EN PERSOONLIJKE FINANCIËN

Cadeaukaarten

En weet je echt niet wat je moet geven? Dan kun je altijd uitwijken naar een cadeaukaart. Saai maar wel safe. Dit pak je het makkelijkste aan door een cadeaukaart code te bestellen op www.wissel.nl. Op deze site kun je cadeaubonnen kopen met korting! En heb jij na de feestdagen cadeaukaarten gekregen waar je eigenlijk niks aan hebt? Dan kun je deze hier ook weer verkopen! Handig toch?

Heb jij nog leuke cadeautips?

Ik ben benieuwd of jij nog leuke cadeautips hebt voor de feestdagen. Het moet natuurlijk wel te maken hebben met beleggen, besparen en persoonlijke financiën. Tenzij jij vindt dat een PlayStation 5 daar ook onder valt!

Laat zeker een reactie achter hieronder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.