DEGIRO portefeuille_ alles wat jij moet weten.

DEGIRO Portefeuille: alles wat je moet weten

De DEGIRO Portefeuille is een overzicht van jouw beleggingen. Hier vind je alle aandelen, ETFs, opties, ETNs en de hefboomproducten. Hieronder een korte uitleg wat je ziet en wat het betekent. Ik laat zowel de app als de website zien.


Heb je nog geen account bij DEGIRO? Klik dan op deze link zodat je je kan aanmelden. Ik krijg dan een kleine vergoeding (en het kost jou verder niets). Daarmee steun je mijn website en kan ik artikelen blijven maken. Wil je meer weten over DEGIRO? Check dan mijn review!

DEGIRO portefeuille website

Hieronder zie je een afbeelding van mijn portefeuille bij DEGIRO via de website:

DEGIRO Portefeuille Website

DEGIRO portefeuille app

De portefeuille van DEGIRO via de app geeft wat minder inzicht maar voldoende voor onderweg. De afbeelding hieronder is genummerd en is weer hetzelfde als de lijst hierboven.

DEGIRO Portefeuille app

Ik hoop dat dit artikel jou helpt bij het begrijpen van de portefeuille van DEGIRO! Heb je nog vragen? Stuur mij zeker een berichtje via Instagram of Facebook, of laat een reactie achter hieronder!

4 reacties op “DEGIRO Portefeuille: alles wat je moet weten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *