Online geld verdienen met Beermoney

Online geld verdienen met Beermoney

Het is volgens mij een droom van veel mensen, online geld verdienen. En online geld verdienen kan op veel verschillende manieren waaronder met Beermoney. Als je bij het begrip Beermoney hetzelfde dacht als ik, dan ga je behoorlijk versteld staan.

Beermoney is het verrichten van kleine taken op het internet in ruil voor een geldbedrag. Een belangrijke voorwaarde is dat de taak zeker niet lang mag duren (meestal een paar minuutjes). Het is (nog) niet echt een bekend begrip binnen online geld verdienen maar met Beermoney kun je best wat geld binnen harken.

De twee belangrijkste vormen zijn het invullen van enquêtes en geld ontvangen door jezelf aan te melden bij een bedrijf. Persoonlijk heb ik ervaring met online geld verdienen door jezelf aan te melden bij bedrijven en voor mij is dat het échte beermoney alhoewel online geld verdienen met enqêtes ook zeker niet onderschat mag worden. 

De vergoeding wordt meestal gegeven in geld (euro’s), credits (die je op de website kan inwisselen), waardebonnen (bol.com, amazon, enzovoort), aandelen en crypto. Wat de vergoeding ook is, voor mij is het belangrijk dat ik de vergoeding uit het platform kan trekken en om kan zetten in euro’s op mijn bankrekening.

Online geld verdienen met enquêtes

Dit is niet mijn favoriete bezigheid en daarom doe ik dit zelden. Voor andere is het juist dé manier om online geld te verdienen! Er zijn een aantal websites waarop je enquêtes kan invullen tegen een kleine vergoeding. Het levert (meestal) niet zoveel op als bijvoorbeeld een bijbaantje maar dat bijbaantje gaat ook niet vanuit jouw luie stoel, enquêtes wel!

Er zijn een aantal websites die dit mogelijk maken en dat zijn:

EuroClix en Attapoll hebben de meeste enquêtes en Panelwizard en Waardevolle Mening zijn het meest lucratief per beantwoorde vraag.

Beermoney met enquetes

Online geld verdienen met aanmeldingen

Online geld verdienen met aanmeldingen is wat mij betreft dé makkelijkste, meest toegankelijke en minst tijdrovende manier om online geld te verdienen. Voor mij is dit dé manier van Beermoney. Het is eigenlijk heel simpel, je meldt je aan bij een (online) bedrijf en ontvangt een welkomstbonus. Daarna stort je de bonus terug naar jouw bankrekening en je hebt weer iets verdient. Aanmelden is meestal erg makkelijk en vraagt vaak maar een paar minuten van je tijd.

Er zijn verschillende bedrijven die een aanmeldbonus geven maar meestal zijn het dit soort bedrijven:

Beermoney bij beleggen

Bij beleggingsbedrijven krijg je vaak een gratis aandeel bij aanmelding maar soms ook een vastbedrag. Denk hierbij aan bedrijven als BuxZero, TradeRepublic en Trading212. Bij deze brokers krijg je nu een gratis aandeel met een maximale waarde van €100,- of €200,-! Robeco en CentraalBeheer hebben soms ook zo’n actie. Er zijn nog veel meer brokers die dit doen, maar die zitten vrijwel allemaal in Amerika en dat is helaas niet mogelijk voor Europese stervelingen. 

Beermoney bij banken

Hetzelfde geldt voor banken. Er zijn veel banken die klanten proberen te lokken met een mooie welkomstbonus. Denk bijvoorbeeld aan acties als ‘stort €100,- en krijg €50,- cadeau’. Ik heb hier persoonlijk 1x gebruik van gemaakt bij aanmelding bij de bank KNAB. Toch mooi meegenomen! 

Beermoney bij Crypto

En dan heb je ook veel crypto bedrijven waar beermoney voor het oprapen ligt. Bij crypto bedrijven is online geld verdienen vrij makkelijk en op te splitsen in de volgende categorieën:

Vooral bij crypto bedrijven valt veel geld binnen te halen. Vaak (maar niet altijd) zijn de bedragen wat lager maar er zijn behoorlijk veel bonussen. 

Persoonlijk vind ik één van de betere cryptobedrijven Coinbase. Een erg bekend cryptobedrijf uit Amerika (ook actief hier in Europa). Je krijgt $10,- als je $100,- stort (en crypto koopt) via deze link. Maar dat is niet het bijzondere aan Coinbase. Coinbase heeft namelijk een erg uitgebreide quizbonus. Learn and earn noemen ze dat. Ze hebben maandelijkse meerdere quizen waarmee je gemiddeld €5 tot soms wel €50 kan verdienen. Erg makkelijk verdient en je kan de crypto gewoon omzetten tegen een andere crypto of in euro’s terugstorten op jouw eigen rekening. Absoluut mijn favoriet. 

Er zijn nog veel en veel meer crypto bedrijven met beermoney. Ik kan er zo al 10 vinden die op dit moment actief zijn. Hoe ik die vindt? Dat lees je verderop in dit artikel!

Geld verdienen terwijl je geld uitgeeft?

Bedrijven verdienen geld aan jou als ze je doorverwijzen en jij vervolgens een product koopt. Jij kan ook profiteren van de opbrengsten van doorverwijzen. Je krijgt dus geld als je iets koopt! Cashbacks zijn dat. Klinkt te mooi om waar te zijn? Lees dan dit artikel! Je kunt je ook direct aanmelden via de onderstaande knop.

Wist je dat je geld kan verdienen terwijl je geld uitgeeft?

Bedrijven verdienen geld aan jou als ze je doorverwijzen en jij vervolgens een product koopt. Jij kan ook profiteren van de opbrengsten van doorverwijzen. Je krijgt dus geld als je iets koopt! Cashbacks zijn dat. Klinkt te mooi om waar te zijn? Lees dan dit artikel! Je kunt je ook direct aanmelden via de onderstaande knop.

Het verschil met affiliate marketing

Misschien denken sommigen dat dit erg lijkt op affiliate marketing. Veel van deze bedrijven doen daar ook aan. Affiliate marketing is het verkrijgen van een vergoeding voor het doorsturen van een persoon, die vervolgens klant wordt. De linkjes in dit artikel zijn bijvoorbeeld ook affiliate linkjes. Vooral de beleggingsinstellingen en crypto bedrijven gebruiken dit soort bonussen. Technisch gezien is het géén beermoney maar affiliate marketing. Ik zie het door de vingers als je ook op deze manier een leuk zakcentje verdiend!

Aandachtspunten bij Beermoney

Gratis geld bestaat niet zeggen mensen en dat klopt natuurlijk. Deze bedrijven proberen jou als klant binnen te hengelen. Op deze manier kunnen ze flink besparen op marketingkosten. In ruil daarvoor geef je jouw persoonsgegevens en kun je gebruik maken van het platform van het bedrijf. Vooral financiële instellingen zijn verplicht om de klant te identificeren en vragen vaak om jouw ID bewijs. Sommige mensen hebben daar moeite mee. Ik niet maar ik slinger niet overal met mijn paspoort. 

Daarom is het 2e punt waar je op moet letten, dat je met een fatsoenlijke partij te maken hebt, die netjes met jouw persoonsgegevens omgaat. De genoemde financiële partijen uit dit artikel doen dat allemaal overigens. 

Ook een punt van aandacht zijn de voorwaarden. Het komt weleens voor dat je geld voor een bepaalde tijd ‘op slot’ staat. Bijvoorbeeld bij Trading212, kun je het geld pas na 30 dagen van de beleggingsrekening trekken en terugstorten naar jouw bankrekening. Bij Trade Republic moet je bijvoorbeeld eerst €50,- storten voordat je een gratis aandeel krijgt. Persoonlijk vind ik het geen punt maar het is wel goed om hier rekening mee te houden. 

Als laatste kan het zijn dat er kosten verbonden zijn aan het aanhouden van een account. Het komt gelukkig niet vaak voor en ook niet bij de genoemde partijen. Als het een bedrijf is dat gevestigd is in de Europese Unie zijn ze overigens verplicht om jouw account te verwijderen als je daarom vraagt.

Deals voor Beermoney

Gelukkig hoef je niet het hele internet af te struinen voor mooie deals. Ik heb in dit artikel al een paar mooie deals gegeven maar hieronder een lijst met interessante forums waar regelmatig mooie deals gepost worden:

En heb je zelf een interessante deal ontdekt? Plaats ze dan op deze forums en wellicht heb je daar zelf ook voordeel bij!

Beermoney tips

Als je echt de tijd én de moeite hierin wil steken, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Het is daarom goed om een overzicht te maken zodat je kan volgen waar het geld is. Bij mijn downloads pagina vind je een makkelijk overzicht die je naar eigen inzicht kan invullen en aanpassen.

Ook is het handig om meerdere accounts aan te maken om extra beermoney te krijgen. Vaak moet dit wel onder een andere naam, dus kijk even lief jouw vriend/vriendin aan bijvoorbeeld! 

Ik hoop dat je wat hebt aan deze informatie! Ik heb dit artikel vooral geschreven omdat ik via Instagram (volgtip!) veel vragen kreeg over dit onderwerp. Ik heb er in 2 maanden tijd in ieder geval €465,- verdient met beermoney! 

Ik vind het ontzettend leuk om in mijn vrije tijd wat extra te verdienen. En dat loopt nu al heel aardig. Elke maand geef ik een overzicht van mijn extra inkomsten op Instagram! Wil je zelf ook wat inspiratie opdoen? Check dan zeker deze artikelen:

Ken jij nog een leuke vorm van extra inkomsten? Laat jouw reactie achter in de comments!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *