Gratis aandeel; bij deze brokers krijg je het

Gratis aandeel; bij deze brokers krijg je het

Een gratis aandeel, kan dat? Ja! Brokers willen maar al te graag dat je gebruik maakt van hun platformen en dus bieden sommige brokers een gratis aandeel aan bij aanmelding. Handig voor jou als beginnende belegger en voor de broker scheelt het weer marketingkosten. Maar welke brokers bieden een gratis aandeel en waar moet je rekening mee houden?

Gratis aandeel, is dat ook echt gratis?

Niks is gratis in het leven wordt weleens gezegd. En dat ligt er maar aan hoe je het bekijkt. Voor jou als consument is het wel gratis. Het is vaak erg simpel, je meldt je aan en krijgt vervolgens een gratis aandeel dat je (als je dat wil) makkelijk om kan zetten in geld om het weer terug te storten naar jouw bankrekening.

Brokers maken vaak gebruik van een gratis aandeel om jou te verleiden om een kijkje te nemen op hun platformen en willen je op die manier overhalen om er blijvend gebruik van te maken. Doe je dat niet? Even goede vrienden en dan neem je weer afscheid van elkaar.

Ik heb een aantal brokers gevonden waarbij je een gratis aandeel krijgt of iets anders gratis. Hierbij heb ik gekeken naar de voorwaarden zodat je niet voor een ongemakkelijke situatie komt te staan. Daarom voldoen alle brokers aan deze voorwaarden:

Elke broker zal vragen om een identificatiebewijs. Dat zijn ze in Europa verplicht vanwege de anti-witwaswetgeving. Er zijn bij deze brokers geen persoonsgegevens gelekt.

Laten we nu kijken waar we een gratis aandeel kunnen krijgen. Wist je trouwens dat deze manier van geld verdienen ook wel Beermoney wordt genoemd?

Een gratis aandeel bij Bux Zero

Bij Bux Zero krijg je een gratis aandeel als je je aanmeldt. De waarde van het aandeel ligt tussen €1,- en €200,- en het is altijd een verrassing welk aandeel je krijgt. Je kunt het gratis aandeel bij Bux Zero direct na ontvangst weer verkopen en terugstorten. Aanmelden is makkelijk en binnen een paar minuten gebeurd. Dit is wat je moet doen:

Wil je meer weten over Bux Zero? Ik heb een artikel geschreven over Review Bux Zero.

Tip: als je je hebt aangemeld, kun je daarna zelf via een vriendenlink nog eens 10 gratis aandelen krijgen bij Bux Zero!

Een gratis aandeel bij Trading 212

Je kunt ook een gratis aandeel krijgen bij Trading 212. De waarde ligt tussen de €1,- en €100,- en ook hierbij weet je niet vooraf wat je krijgt (maar dat maakt ook niet echt uit). Je krijgt het gratis aandeel direct na jouw aanmelding en je kunt het aandeel direct verkopen. Vervolgens moet je 30 dagen wachten en kun je het daarna terugstorten op je betaalrekening. Ook bij Trading 212 is het makkelijk om je aan te melden en is dit binnen een paar minuten gebeurd. Dit is wat je moet doen:

Je krijgt trouwens geen gratis aandeel als je zelf naar de website gaat en daar een account aanmaakt. Gebruik dus de link

Wil je meer weten over Trading 212? Dan kun je eens kijken bij mijn Trading 212 review.

Tip: alhoewel het maximale bedrag lager ligt dan BuxZero hoor ik dat er vaker een duurder gratis aandeel wordt gegeven bij Trading212 dan bij BuxZero.

Een gratis aandeel bij Trade Republic

Bij Trade Republic krijg je gegarandeerd een gratis aandeel ter waarde van €25,-! Je krijgt het aandeel meestal de eerstvolgende werkdag na aanmelding maar soms ook nog dezelfde werkdag. Deze broker is zeker de moeite waard omdat je dus altijd €25,- krijgt!  Aanmelden is makkelijk en dit moet je doen:

Helaas geen iDeal bij deze broker. Als je de storting via een handmatige overboeking doet is het bedrag overmaken voldoende zonder extra code als referentie. Dat komt omdat de ontvanger via jouw bankrekening weet waar het bedrag vandaan komt. Gebruik dus alleen het opgegeven bankrekeningnummer!

Wil je meer weten over deze broker? Check dan mijn Trade Republic review.

Tip: met je eigen uitnodigingslink, kun je ook weer tot maximaal €1.500,- aan gratis aandelen krijgen bij Trade Republic! Aanmelden dus!

Banner 970x250
Banner 1200x1200

Gratis transactietegoed vergoed bij DEGIRO

Bij DEGIRO krijg je helaas geen gratis aandeel. Wel krijg je voor €100,- gratis transactietegoed als je daar begint met beleggen. Dat scheelt toch weer wat als je graag wil overstappen van broker en het is een mooie manier om al dit gratis werk op één plek aan het werk te zetten! Aanmelden is makkelijk en kun je zo doen:

Persoonlijk gebruik ik deze broker ook voor mijn losse aandelen en over mijn ervaringen heb ik een review geschreven.

Alles bij elkaar is het mogelijk om een bedrag te verdienen van €500,- met gratis aandelen. Dat zijn natuurlijk maximale bedragen en dan moet je wel wat geluk hebben. Waarschijnlijk zal het bedrag ongeveer €200,- zijn is mijn ervaring. Toch goed verdient voor ongeveer één uurtje werk!

Ik vind het ontzettend leuk om in mijn vrije tijd wat extra te verdienen. En dat loopt nu al heel aardig. Elke maand geef ik een overzicht van mijn extra inkomsten op Instagram! Wil je zelf ook wat inspiratie opdoen? Check dan zeker deze artikelen:

Ken jij nog een leuke vorm van extra inkomsten? Laat jouw reactie achter in de comments!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *