Crypto miljonairs: hoe rijk worden met Bitcoin?

Laten we eerlijk zijn; de meeste mensen investeren in Bitcoin en andere crypto omdat ze rijk willen worden. Het bijzondere aan crypto is dan ook dat heel veel mensen in een relatief korte termijn en met een kleine investering miljonair zijn geworden. Maar wat zijn nu eigenlijk de bekendste crypto miljonairs en kun je zelf nog rijk worden met crypto?

Kun je nog rijk worden met crypto?

Het is zeker mogelijk om rijk te worden met crypto; maar dit gebeurt doorgaans niet op de korte termijn. Elke website die je gegarandeerde winsten op de korte termijn belooft, liegt; crypto is en blijft namelijk enorm risicovol.

Toch komen er ook nu nog regelmatig cryptomunten op de markt die meerdere keren over de kop gaan. Wanneer je toevallig net in de juiste cryptomunt investeert, dan kun je op die manier een mooi resultaat behalen. Je hebt hiervoor wel eerst een account nodig bij een crypto exchange:

BrokerKostenAanmelden
Bitvavo€10.000 gratis verhandelen + direct €10 gratisAanmelden
eToroDirect beleggen in crypto tegen gunstige tarieven + gratis demo. Cryptoasset beleggen is ongereguleerd in sommige EU landen. Geen consumenten bescherming. Je kapitaal loopt risico.Aanmelden

Voordat we in details de verhalen van enkele crypto miljonairs behandelen, bespreek ik eerst hoe je ook nu nog rijk kunt worden met Bitcoin.

Methode 1: rijk worden met Bitcoin

Iedereen heeft waarschijnlijk wel even gebaald dat ze geen Bitcoins hebben gekocht toen de koers op een paar euro stond. Tegenwoordig staat de koers namelijk op tienduizenden euro’s, waardoor sommige mensen echt een forse knaller hebben gemaakt.

De Bitcoin kan niet nog een keer duizenden keren meer waard worden; dit komt door de marktkapitalisatie. De Bitcoin is ondertussen honderden miljarden waard en moet fors groeien om bijvoorbeeld te verdubbelen in waarde.

Op de lange termijn kan de Bitcoin alsnog fors in waarde stijgen; de voorraad aan Bitcoins is namelijk eindig. Wanneer de interesse naar de Bitcoin blijft stijgen, kan de koers dan ook verder stijgen. Sommige beleggers geloven zelfs dat de Bitcoin uiteindelijk $1 of zelfs $2 miljoen waard wordt. Wanneer je ook veel vertrouwen hebt in de Bitcoin, kan je een investering zeker overwegen.

Houd er echter rekening mee dat het lang zal duren voordat je met de Bitcoin rijk kan worden. Bovendien bestaat er altijd het risico dat de koers naar de $ 0 beweegt, waardoor je alles kwijtraakt. Dit laatste is door de grootte van crypto en de blockchain echter wel onwaarschijnlijk.

Mogelijkheid 2: rijk worden met presales

Je kunt er ook voor kiezen om in een presale van een weinig bekende cryptomunt te investeren. Dit is wel enorm risicovol; er bestaan namelijk veel scams en de meeste cryptomunten eindigen uiteindelijk geheel waardeloos.

Je kunt het kopen van cryptomunten in een presale dan ook een beetje zien aan meedoen aan een loterij. Je koopt een ticket met een kleine winkans; maar als je het aan het juiste eind hebt dan kan je wel enorm veel geld verdienen. Een cryptomunt als Ethereum is sinds de oprichting bijvoorbeeld meer dan 40.000% gestegen!

Doe wel extra goed onderzoek wanneer je deel wilt nemen aan een presale. Neem in ieder geval de whitepaper door: hierin laten de ontwikkelaars zien wat ze precies van plan zijn met de cryptomunt. Onderzoek ook of het team achter de cryptomunt een goede reputatie heeft. Door in ieder geval de grootste rode vlaggen te ontwijken, vergroot je de kans op succes (enigszins).

Mogelijkheid 3: actief handelen in crypto

Het is sommige mensen ook gelukt om rijk te worden met crypto, door actief te handelen in het koersverloop. Door gebruik te maken van derivaten, kan je zelfs speculeren op zowel stijgende als dalende koersen.

Houd er wel rekening mee dat het maar weinig mensen lukt om echt goede resultaten te behalen met crypto. De koersen van cryptomunten zijn moeilijk te voorspellen en kunnen soms extreem stijgen of dalen.

Wil je actief handelen in crypto ook proberen? Klik dan hier om direct gratis daytrading demo accounts met elkaar te vergelijken. Je kunt eventueel ook een kijkje nemen bij het overzicht aan populaire crypto bots. Op die manier hoef je zelf geen trades uit te voeren!

Mogelijkheid 4: een crypto business beginnen

Je kunt natuurlijk ook zelf een crypto business beginnen. Je hebt dan wel veel kennis nodig over crypto. Sommige mensen verkopen bijvoorbeeld crypto cursussen voor veel geld of maken video’s over hun favoriete cryptomunten op YouTube.

Nog interessanter is het om je te verdiepen in de programmeertaal achter blockchains. Wanneer je dit goed onder de knie krijgt, kan je in de toekomst makkelijk een baan vinden!

Ook voor deze mogelijkheid om rijk te worden moet je veel investeren; wel is waar geen geld, maar wel veel tijd!

Mogelijkheid 5: crypto staking

Je kunt ook geld verdienen met crypto door deze te staken. Wanneer je een crypto staked, ontvang je daar een rentepercentage over. Deze percentages kunnen in sommige gevallen oplopen tot tientallen procenten.

Doe opnieuw wel goed onderzoek naar de partij achter het project. In het verleden zijn verschillende crypto projecten omgevallen; je kunt dan ook fors geld verliezen met het staken van crypto.

Bitcoin miljonairs

Er zijn ontzettend veel Bitcoin miljonairs, maar vaak weten we niet wie dit zijn. Dit komt doordat crypto volledig anoniem is waardoor het lastig te achterhalen is hoeveel Bitcoin mensen daadwerkelijk bezitten.

De familie Taihuttu zijn in Nederland erg bekend geworden door hun Bitcoin fortuin. Ze kochten voor € 300.000 aan Bitcoin toen de koers nog rond de €3.000 stond. Het is niet moeilijk om te berekenen dat ze hier een enorm goed rendement mee hebben behaald!

Wil je ook Bitcoin miljonair worden? Goede kans dat je er te laat bij bent! Je kunt nog wel miljonair worden door in een andere onbekende crypto te beleggen, maar de kans dat dit lukt is wel klein. Je weet wat ze zeggen… een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *