Bitvavo

Bitvavo is een crypto broker die ik persoonlijk gebruik. Dat komt omdat het valt onder het Nederlands toezicht en dus moet voldoen aan allerlei regels die wij hier in Nederland belangrijk vinden. Zo kan ik een klacht indienen en wordt deze eerlijk behandeld door een externe partij. Dat biedt mij een goed gevoel van veiligheid en dat vind ik belangrijk voor mijn geld.

Bitvavo is alleen toegankelijk vanaf een website (dus ook in je browser op je telefoon). Op de website van Bitvavo kun je 2 kanten op, een lite versie en een pro versie. De pro versie biedt veel meer features gericht op echt handelen (veel kopen en verkopen dus). De lite versie is juist weer wat overzichtelijker en is meer voor de beleggers die willen kopen en lang vasthouden. Dat maakt de website erg overzichtelijk. 

Je kunt stortingen via iDeal doen en dezelfde of de volgende werkdag is jouw geld teruggestort als jij dit verzoek doet. Het werkt dus erg snel en alles is erg transparant.

Ook zijn de kosten behoorlijk laag dus dat zit wel goed.

Het aanbod op Bitvavo is nog niet zo heel groot maar ze breiden het telkens uit. Alle grotere coins zijn erop beschikbaar dus je kunt naar hartelust een portefeuille samenstellen.

Je kunt je gratis aanmelden via deze link.