GoldRepublic

Bij GoldRepublic kun je beleggen in fysieke edelmetalen. Je kunt er de volgend edelmetalen kopen:

Voor kopen en verkopen betaal je 1% en de opslagkosten zijn tussen de 0,5% en 1%. Dat is behoorlijk goedkoop.  

Met edelmetalen kun je op de zeer lange termijn jouw vermogen beschermen tegen inflatie dus het kan een goede overweging zijn om hierin te investeren.

De missie van GoldRepublic is om beleggen in fysiek edelmetaal toegankelijk te maken voor iedere belegger van groot tot klein. Deze broker is vooral geschikt om edelmetalen lang aan te houden. Dus geen daghandel. Je kunt ook deelnemen aan hun spaarplan. Hiermee wordt elke maand een bedrag vanaf €50,- afgeschreven van je rekening en wordt op de eerste werkdag van de nieuwe maand de door jou gekozen edelmetalen gekocht. De transactiekosten zijn dan ook goedkoper (50% korting). 

Het is erg makkelijk om edelmetalen te kopen via GoldRepublic. Je kunt dit zowel via de website als de app doen. 

De handel in edelmetalen is moeilijk te doorgronden voor de particuliere beleggers maar GoldRepublic maakt het mogelijk om op een eerlijke en transparante manier hierin te beleggen en ze zijn inmiddels de grootste aanbieder in Nederland. Ze vallen onder het toezicht van de Nederlandse toezichthouder AFM. 

Maar wat is fysiek precies? Dat betekent dat zij het edelmetaal echt kopen en voor jou in een kluis leggen. De kluizen staan in Zürich (Zwitserland), Amsterdam (Nederland) en Frankfurt (Duitsland). Je loopt dus geen tegenpartijrisico waarbij iemand misschien niet aan zijn verplichtingen voldoet. Het edelmetaal wat jij koopt, is dus echt van jou en van niemand anders!

Klinkt dit interessant? Via deze link kun je een gratis account aanmaken.