Bux Zero

Bux Zero is een Nederlandse broker gericht op jongeren. Natuurlijk kun je als je wat ouder bent (of je nog jong voelt) ook gebruik maken van Bux Zero. De kosten bij Bux kunnen erg laag zijn (vooral voor de handelende belegger) maar het aanbod van aandelen en ETF’s is wat mager maar je vind er genoeg voor de startende belegger. Bux Zero breidt wel telkens het aanbod uit dus het wordt elke maand beter en beter. 

Bux Zero maakt alleen gebruik van een app. Het is super simpel om aandelen te kopen en te verkopen. Makkelijker dan dit ga je niet vinden. In de app vind je basisinfo over het aandeel dat je hebt geselecteerd en wat algemene informatie over de beurs en de economie. Verder zijn er weinig features.

Er is een mogelijkheid om aandelen of ETF’s te kopen zonder transactiekosten en anders kost het nog steeds maar €1,- per transactie. Het serviceniveau is vrij laag door de lage kosten. Bux Zero verwerkt wel je dividend maar kan bijvoorbeeld niet het dividendbelasting terughalen zoals DEGIRO dat wel kan bij Amerikaanse aandelen. Ook werken ze niet mee met aandelenemissies en dergelijke. Als beginner is dat natuurlijk niet erg.

Bux Zero heeft nu een leuke actie waarbij je een gratis aandeel kan krijgen tot aan een waarde van €200,-!  Wil je meer weten? Lees dan mijn uitgebreide review over Bux Zero.

Lage kosten 3
Service 2
Aanbod 2
Gebruiksvriendelijk 5