eToro

eToro is een Amerikaanse broker die hier in Nederland opereert onder een Cypriotisch kantoor. Als je eenmaal het geld op hun platform hebt, betaal je géén transactiekosten. Om geld te storten of op te nemen op eToro betaal je $5,-. Omdat eToro alleen maar in dollars beschikbaar is, moeten jouw euro’s eerst omgezet worden in dollars vragen ze voor elke storting of opname ook 0,45% valutakosten. Dat kan flink oplopen als je kleine bedragen stort maar dan heb je wel een behoorlijk groot assortiment en kun je bijvoorbeeld ook beleggen in Amerikaanse ETF’s. Het betalen van geld bij ‘de ingang’ is wel erg aantrekkelijk als je veel handelt want de transactiekosten zijn dus gratis. 

eToro is erg geschikt voor mensen die graag andere beleggers willen kopiëren want dat kan één-op-één bij eToro. Verder kun je gebruik maken van een app en website en beide zijn erg makkelijk in gebruik. De klantenservice is erg snel en er zijn vrijwel geen storingen.

Lage kosten 3
Service 4
Aanbod 5
Gebruiksvriendelijk 5

76% van de retailbeleggers verliest geld met deze aanbieder. Bedenk of je het hoge risico om geld te verliezen wilt lopen. Promotie link.