Scalable Capital

Scalable Capital is een Duitse broker die gespecialiseerd is in aandelen en ETF’s. Daarnaast bieden ze ook wat cryptofondsen aan. Scalable valt onder de Duitse toezichthouder en houdt zich dus aan de Duitse en Europese regelgeving. 

Er zijn een aantal zaken die Scalable Capital interessant maken. Zo zijn de kosten van Scalable vrij laag. Je kunt kiezen uit 3 verschillende accounts, namelijk FREE, PRIME en PRIME+. FREE is gratis en dan zijn de transactiekosten €0,99. Bij PRIME en PRIME+ zijn er géén transactiekosten als de order groter is dan €250,-.

Daarnaast biedt Scalable Capital ook beleggingsplannen voor ETF’s. Hiermee kun je beleggen volledig automatiseren! Elke maand (of welke frequentie jij kiest) worden automatisch ETF’s ingekocht die jij hebt gekozen voor een totaalbedrag dat jij hebt ingesteld. Super gemakkelijk!

Een andere unieke feature is de rente die je ontvangt op contanten bij het PRIME+ account. Die is namelijk 2,3% en is dus veel hoger dan vergelijkbare vrij opneembare spaarrekeningen in Nederland!

Wil je meer weten? Bekijk dan de website van Scalable Capital of mijn Scalable Capital review voor mijn ervaringen met deze broker.