Hoe kan je Bitcoins kopen met PayPal?

Wil je Bitcoins & andere crypto kopen met je PayPal account? Volg de simpele stappen in deze handleiding & koop binnen enkele minuten je eerste crypto met PayPal.

Stap 1: open een account bij een betrouwbare crypto exchange

Een crypto exchange is een partij die het mogelijk maakt om Bitcoins & andere crypto te kopen en verkopen. Het openen van een account bij een crypto exchange kost vaak maar enkele minuten.

Zelf maak ik hiervoor gebruik van Bitvavo, aangezien ze met 0,25% aan kosten één van de goedkoopste partijen zijn. Klik hier om een account te openen & betaal zelfs helemaal geen transactiekosten over de eerste € 10.000 aan transacties!

Stap 2: activeer je rekening

Voordat je crypto zoals de Bitcoin kunt kopen, moet je eerst je rekening activeren. Hiervoor moet je een kopie van je paspoort en een bewijs van je adres uploaden. Nadat deze documenten zijn nagekeken, kun je direct beginnen met beleggen!

Crypto exchanges moeten volgens de Nederlandse wet controleren wie er achter elke rekening zit. Op die manier voorkomen exchanges dat de rekening wordt gebruikt voor het witwassen van geld.

Stap 3: geld storten met PayPal

Druk nu binnen het platform op geld storten en selecteer PayPal als optie. Je kunt al vanaf €1 geld storten op je crypto exchange account.

PayPal geld storten Bitvavo

Stap 4: selecteer Bitcoin

Navigeer nu binnen het trading platform naar de Bitcoin en druk op de kopen knop.

Bitcoins kopen Bitvavo

Stap 5: Bitcoins kopen

Vul nu het bedrag in dat je in Bitcoins wilt investeren: dit kan bijvoorbeeld €10, €50 of €100 zijn. Wanneer je tevreden bent met je order, kan je deze direct naar de exchange sturen. Gefeliciteerd, je hebt nu je eerste Bitcoins gekocht met PayPal!

PayPal en crypto

Het is op het moment van schrijven nog niet mogelijk om direct crypto te kopen met PayPal. Dit kan in de toekomst veranderen, zeker wanneer Bitcoins meer mainstream worden. Als het in de toekomst mogelijk wordt om crypto met PayPal te kopen, dan lees je er hier direct over.

Tot die tijd kan je gelukkig zonder problemen crypto kopen met je PayPal rekening door deze te koppelen aan een betrouwbare crypto exchange. In dit artikel lees je direct hoe je dit het beste kunt doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *